top of page

Kuinka julisteilla voi sisustaa? – 10 vinkkiä


Julisteilla sisustaminen on hauska ja suhteellisen edullinen tapa tuoda kotiin persoonallisuutta, väriä ja haluttua tunnelmaa. Listasin alle 10 vinkkiä, miten eri tavoin julisteilla voi sisustaa.1. Galleriaseinä: Luo galleriaseinä, jossa on erilaisia julisteita eri kokoisina ja tyylisinä. Voit luoda symmetrisen sommitelman tai antaa luovuutesi lentää ja järjestellä ne vapaamuotoisesti. Myös erilaisia kehyksiä hyödyntämällä saat ilmettä kollaasiisi. Ennen seinän poraamista kannattaa hahmotella asetelma valmiiksi lattialla tai vähintään paperilla kokonaisuuden hahmottamiseksi.


galleriaseinä julisteista


2. Keskipiste: Valitse yksi suurikokoinen tai erityisen näyttävä juliste ja aseta se huoneen keskipisteeseen katseenvangitsijaksi. Tämä toimii hyvin esimerkiksi olohuoneessa tai makuuhuoneessa sängyn yläpuolella.


katseenvangitsija juliste


3. Teemaseinä: Valitse tietty teema ja kerää siihen liittyviä julisteita. Esimerkiksi matkoilta voi kerätä julisteita eri maista tai kaupungeista. Kauniit luontokuvat ovat myös aina ajattomia.


luontoaiheinen juliste


4. Kehystetyt ryhmät: Ryhmittele samantyyppiset julisteet yhteen ja kehystä ne samanlaisiin tai yhteensopiviin kehyksiin. Tämä luo yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen.


kehystetyt julisteet


5. Yllättävät paikat: Älä rajoitu vain seiniin! Voit ripustaa julisteita myös epätavallisille paikoille, kuten vaikka kaappien oviin tai portaikkoon. Suuri juliste sopii myös nojaamaan rennosti seinään.


juliste yllättää6. Kehyksettömyys: Kokeile kiinnittää julisteita suoraan seinälle ilman kehyksiä rennon ja modernin ilmeen luomiseksi. Lue tästä Niksi-Pirkan vinkki julisteen huomaamattomaan kiinnitykseen.


juliste ilman kehyksiä7. Vaihtuvuus: Käytä julisteita osana kausittaista tai tilapäistä sisustusta. Voit vaihtaa julisteita ja luoda aina uuden ilmeen tilaan. Kaikki juhlat ansaitsevat päästä seinälle!

joulujulisteet8. Henkilökohtaiset muistot: Käytä julisteita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja jotka tuovat mieleesi hyviä muistoja. Tämä voi olla esimerkiksi kuva lemmikistä, konserttijuliste tai valokuva matkalta suosikkikohteestasi.


koirajuliste lagotto romagnolo


9. Perfect Match: Valitse kaksi tai kolme samantyylistä julistetta ja ripusta ne seinälle vierekkäin yhtenäiseen linjaan. Yksinkertainen ja näyttävä kikka mihin tahansa tilaan!


mätsäävät julisteet

10. Yhdistä juliste huonekaluihin: Taitava sisustaja osaa yhdistää julisteet huonekalujen tyyliin värin, muodon ja viimeistelyn suhteen. Esimerkiksi luonnonmateriaaleista valmistetut huonekalut yhdistyvät kauniisti abstraktien, luonnonväristen julisteiden kanssa. Kehyksiin voi valita saman materiaalin ja värin kuin mitä huonekaluissa on.

juliste osana sisustusta


Tässä vain muutamia ideoita avuksi julisteilla leikittelyyn. Tärkeintä on kuitenkin valita julisteet, jotka puhuttelevat sinua ja tuovat iloa ja persoonallisuutta kotiisi!


Kaikki kuvissa näkyvät julisteet ovat omaa suunnitteluani. Osaa julisteista on mahdollista ostaa laadukkaasti painettuina kotimaisesta Julistamo.fi verkkokaupasta.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page