top of page

SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustussuunnittelussa pyrin aina laadukkaaseen ja aikaa kestävään lopputulokseen asiakkaan toiveita ja mieltymyksiä tarkasti kuunnellen sekä miljöö, rakennuksen arkkitehtuuri ja tilan tunnelma huomioon ottaen. Tavoitteena on hyvinvoiva ihminen miellyttävässä ja toimivassa tilassa.

 

Sisustussuunnitelma voi sisältää esimerkiksi:

​​

  • Pintamateriaalien, tilojen käytön ja valaistuksen suunnittelu.

  • Tilojen 3D-visualisoinnit.

  • Irto- ja kiintokalustesuunnitelmat.

  • Väri- ja tekstiilisuunnitelmat.

Sisustuskonsultointi on sisustussuunnittelua kevyempi palvelu. Noin parin tunnin kotikäynnillä käydään läpi kodin sisustukselliset haasteet, saat vinkkejä ja neuvoja kodin sisustusongelmien ratkaisuun ja samalla tilojen viihtyisyyden ja toiminnallisuuden parantamiseen. Konsultointi voi olla myös sisustusliikkeissä asiointia yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Asuntostailauksella tuodaan asunnon parhaat puolet esiin esimerkiksi myyntiä varten. Stailauksella luodaan asunnosta miellyttävä ja selkeä kokonaisuus, jolla herätetään mahdollisimman monen ostajan kiinnostus, nopeutetaan myyntiaikaa ja saadaan asunnosta paras mahdollinen hinta. Stailaus voidaan toteuttaa asiakkaan omilla tavaroilla tai lainatavaroilla.

Sisustuskonsultointi ja asuntostailaus ovat kotitalousvähennykseen oikeuttavia palveluita. Tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Lisätietoa löytyy Verohallinnon sivuilta.

 

Alla olevia kuvia klikkaamalla näet ne suurempana ja löydät myös lisätietoa kohteista.

 

YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Laattapiste - Pukkila laatat ja kylpyhuonekalusteet, lattiapintamateriaalit

Hakola kalusteet

Veke kalusteet

Boknäs kalusteet

Sian Zeng tapetit

Cover Story sisämaalit

silee oy kalusteiden uudelleenmuotoilu, entisöinti ja verhoilu

bottom of page