SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustussuunnittelun tavoitteena on aina laadukas ja aikaa kestävä lopputulos asiakkaan toiveita ja mieltymyksiä tarkasti kuunnellen sekä miljöö, rakennuksen arkkitehtuuri ja tilan tunnelma huomioon ottaen. Lopputuloksena on onnellinen ihminen paremmassa tilassa.

 

Sisustussuunnitelma voi sisältää esimerkiksi:

​​

  • Pintamateriaalien, tilojen käytön ja valaistuksen suunnittelu.

  • Tilojen 3D-visualisoinnit.

  • Irto- ja kiintokalustesuunnitelmat.

  • Väri- ja tekstiilisuunnitelmat.

Sisustuskonsultointi on sisustussuunnittelua kevyempi palvelu. Noin parin tunnin kotikäynnillä käydään läpi kodin sisustukselliset haasteet, saat vinkkejä ja neuvoja kodin sisustusongelmien ratkaisuun ja samalla tilojen viihtyisyyden ja toiminnallisuuden parantamiseen. Konsultointi voi olla myös sisustusliikkeissä asiointia yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Asuntostailauksella tuodaan asunnon parhaat puolet esiin esimerkiksi myyntiä varten. Stailauksella luodaan asunnosta miellyttävä ja selkeä kokonaisuus, jolla herätetään mahdollisimman monen ostajan kiinnostus, nopeutetaan myyntiaikaa ja saadaan asunnosta paras mahdollinen hinta. Stailaus voidaan toteuttaa asiakkaan omilla tavaroilla tai lainatavaroilla.

Sisustuskonsultointi ja asuntostailaus ovat kotitalousvähennykseen oikeuttavia palveluita. Tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Lisätietoa löytyy Verohallinnon sivuilta.

 

Alla olevia kuvia klikkaamalla näet ne suurempana ja löydät myös lisätietoa kohteista.

 

YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Laattapiste laatat ja kylpyhuonekalusteet

Hakola huonekalut

Sian Zeng tapetit

© 2021 by Design HiMa