top of page
Moikka! 
 
Olen Marika,
visuaalisen suunnittelun monipuolinen ammattilainen Jyväskylästä. Takataskusta löytyy vuosien työkokemus monimuotoisesta markkinointiviestinnästä ja graafisesta suunnittelusta kansainvälisessä rakennusalan yrityksessä. 
 
Sisustaminen, tilojen suunnittelu, arkkitehtuuri ja design ovat olleet aina suuria kiinnostuksen kohteitani. Opiskelin sisustussuunnittelijaksi Helsinki Design Schoolissa, jonka jälkeen vuonna 2016 pistin pystyyn oman yhden naisen suunnittelutoimistoni.

Rakastan värejä ja kuoseja, mutta toisaalta viehätyn myös harkitusta minimalismista, taidokkaasti toteutetusta yksinkertaisuudesta ja harmoniasta. Suunnittelutyön parhaita puolia onkin sen monipuolisuus ja erilaisten asiakkaiden auttaminen.

 
Koulutustaustaltani olen kaupalliseen mediaviestintään ja graafiseen mainontaan erikoistunut tradenomi. Tätä ennen olen opiskellut tekstiilialan artesaaniksi, joten sisustustekstiilien maailma on tuttua myös sitä kautta. Loppumattoman uteliaana ikuisena opiskelijana täydennän ja kehitän osaamistani jatkuvasti.
 
MH_web_008.jpg

Design HiMa / Marika Hietala

marika@designhima.com

050 3260971

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Seuraa Instagramissa @designhima

bottom of page