top of page

Design HiMa x JULISTAMO

Kivoja uutisia kesän keskelle! Olen yksi Julistamo.fi suunnittelijoista.

julistamo huipputekijä

Suunnittelemiani sisustusjulisteita voi nyt ostaa verkosta laadukkaasti Suomessa painettuina, nopealla ja ilmaisella toimituksella. Tällä hetkellä Julistamosta löytyy viisi teostani, joita voit tilata kolmessa eri koossa: 70x100 cm, 50x70 cm ja A2. Lisää on tulossa, kunhan täältä kesälaitumilta ehtii.


julistamo huomenna vaihtuu elokuuksi

julistamo one rose is enough

julistamo maasta kasvanut

Sisusta julisteilla

Sisustusjulisteilla voi helposti ja kohtuuhinnalla tuoda esiin omaa tyyliä, persoonaa, haluttua tunnelmaa tai vaikkapa herätellä keskustelua. Julistamon valikoimissa on saatavilla todella monipuolisella kattauksella useiden eri kuvantekijöiden upeita teoksia, joista löytyy sopiva juliste moneen tilaan – niin kotiin kuin työpaikallekin.


Käy tsekkaamassa minun ja muiden taiteilijoiden profiilit. Jos jotain kivaa ja mieleistä löytyy, niin laitahan tilaukseen! Tuet samalla suomalaista designia ja yrittäjyyttä.


julistamo syyslilja

julistamo huurre


Mikä Julistamo?

Julistamo on suomalaisten design-julisteiden verkkokauppa, joka panostaa visuaaliseen laatuun ja tasokkaaseen julisteiden painojälkeen. Haluamme luoda sinulle vaivattoman ostokokemuksen ja ruokkia uteliaisuuttasi. Julistamo tarjoaa suunnittelijoille väylän omien luomusten julistamiseen ja kuluttajille laadukkaan kotimaisen sisustusjulisteiden kaupan. Toiminta on läpinäkyvää ja osoittaa tukensa suomalaiselle luovuudelle ja designille.
tue suomalaista designosaamista

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page