top of page

PRINTTAA LUKUJÄRJESTYS – kuusi erilaista kivaa teemaa

Päivitetty: 11. elok. 2023

Koska koulut, opiskelut ja arkinen aherrus pyörivät jo monella kesän lomailujen jälkeen täydellä tohinalla, voi konkreettinen paperinen lukujärjestys osoittautua yllättävän tarpeelliseksi kapistukseksi. Myös omat muotoilijan jatko-opintoni häämöttävät jo aivan nurkan takana, mistä sainkin inspiksen suunnitella muutama erilaisen lukkarin. Ajatuksella "vähän jokaiselle jotakin", tarjolla on syksyistä kuvitusta pöllöllä, graafisen mustavalkoista tyyliä, eläinteemaa lapsille ja trendikästä terrazzo-kuosia ehkä himpun aikuisempaan makuun ja pidemmällä tunti-sarakkeella.


Voit vapaasti ladata lukujärjestysten pdf-tiedostot omalle koneellesi ja tulostaa paperille. Kirjoita omat juttusi tyhjiin ruutuihin ja kiinnitä seinälle, muistitauluun tai vaikka jääkaapin oveen.


Toivottavasti lukujärjestyksistä on iloa!


Lukujärjestys syksy

Lataa syksyinen pöllölukujärjestys tästä.


Lukujärjestys mustavalkoinen

Lataa mustavalkoinen lukujärjestys tästä.


Lukujärjestys eläimet

Lataa söpö eläinlukujärjestys tästä.


Lukujärjestys terrazzo

Lataa terrazzo-lukujärjestys tästä.Vai haluaisitko jotain aivan muuta?


Voin suunnitella myös aivan toiveidesi mukaisen, yksilöllisen viikkosuunnitelman / lukujärjestyksen, esimerkiksi oman yritysilmeesi mukaisesti tai just sun sisustukseen sopivaksi.


Edit: Sain parilta suunnalta vinkkiä, että aika-sarakkeen valmiit kellonajat saattavat aiheuttaa pientä ongelmaa, koska tunnit eivät välttämättä ala tasatunnein. Poistin siis kaikista tulostettavista lukkareista kellonajat, vaikka ne kuvissa vielä näkyvätkin. Nyt voit itse kirjoittaa just sulle sopivat kellonajat ruutuihin. 😊


 

Edit 2 (7.8.2019): Yleisön toiveesta lisäsin saataville vielä lukkarin, joka on tarkoitettu vähän pienemmille lapsille. Ruudut ovat suuremmat ja aikasarake lyhyempi. Taustakuvituksesta on myös hauska bongailla metsän eläimiä. Tämän uusimman lukujärjestyksen voit ladata printattavaksi tästä linkistä.

Edit 3 (13.8.2020): Superturbokultajumbo-bonuksena täytin vielä yhden toiveen lukujärjestyksestä, jossa näkyy koko viikko, eli siis arkipäivien lisäksi myös lauantai ja sunnuntai. Tähän lukkariin saa hienosti merkittyä viikonlopun menot ja harrastukset. Viikkolukkarin pdf-tiedoston pääset lataamaan tästä linkistä.
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page