top of page

Mehukasta juhannusta vesimelonisukissa

Päivitetty: 1. marrask. 2019

Keskikesän juhla kolkuttelee jo ovella, joten toivotankin tämän kesäsukkapostauksen myötä jokaiselle oikein muikeaa mittumaaria! Ottakaa rennosti ja nauttikaa elämästä, varsinkin kun tänä vuonna poikkeuksellisesti melko mainioita juhannussäitäkin on lupailtu.


vesimelonisukat

Joskus sitä törmää lankakerään, joka on vain pakko poimia matkaan. Herkulliset värit ja hauska kuviointi eivät kaipaa mitään sen kummempia krumeluureja, perussukka toimii hienosti. Ja varsinkin siinä tapauksessa, kun neuleen on tarkoitus toimia viihdykkeenä matkalla pohjoiseen.


sukankutimet luostolla
Luoston huippu häämöttää jo.

Taannoinen puikko-ostoksilla käynti Titityyssä johti siihen, että poistuin puodista (ei niin kovin yllättäen) myös läjä lankoja kainalossa. Yksi mukaan lähteneistä oli Regian Cotton Tutti Frutti Color mehukkaassa värissä vesimeloni. Perussukka pääsi alulle apukuskin paikalla matkalla Luostolle ja takaisin kotiin tullessa koko pari olikin viittä vaille valmis. Hieman joustava, puuvillainen lanka oli todella miellyttävää neulottavaa ja sormia syyhyttäisikin jo päästää jokin toinen herkullinen hedelmäväri sukkapuikoille. Esimerkiksi pitaija houkuttelisi kovin.


Käyttämäni puikot ovat Knit Pron Carbonzit koossa 2,5. Varressa on alkuun jokunen sentti kierrejoustinta, joka pysyy mielestäni normijoustinta napakampana. Silmukoita oli 15/puikko, kantapää vahvistettu ja kärjessä leveä nauhakavennus.vesimelonisukat

Vaikka kunnon villasukkia ei tänä jussina ehkä tarvitsekaan, ovat nämä puuvillaiset "kevyt"versiot varmasti tarpeen ainakin jossain kohti yötöntä yötä. Pääasia, että olo on hyvä ja rento. Muumipeikkoa lainaten "Pään painan nurmikolle ja oion jalkojain. En jaksa pohdiskella, mä tahdon olla vain".


muumipeikon juhannusruno

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page