top of page

KNITTING IS MY SUPERPOWER: Pilvenreunalla-villasukat

Sain taas ilokseni neuloa tilauksesta niin huippukivat villasukat, että ne on nyt esiteltävä heti. Tilaus sisälsi sukat sekä äidille että tyttärelle heidän toivomassaan värimaailmassa. Muuten sain vapaat kädet.Suunnittelin molempiin sukkiin hiukan erilaisen värityksen, jotta äiti ja tytär omansa tunnistavat, koska jalan kokokin heillä on aivan sama. Sukat ovat kuitenkin selvästi hyvin läheistä sukua keskenään, "same same, but different". Pakko on varmaan tehdä itsellekin vielä jossain välissä vastaavat, eri väreillä vain.
Pilvenreunalla-malli muuntuu moneksi


Malli on iki-ihana Pilvenreunalla-sukka, jonka idea taitaa olla alunperin lähtöisin Muita ihania-blogista. Itse katsoin ohjeen namuselta, koska se vaikutti omaan aivotoimintaani selkeämmältä ja oli myös aikuisen koossa jo valmiiksi.


Joitain pieniä muokkauksia tein, koska lankana käytin Seiskaveikan sijaan ohuempaa Novitan Nallea ja Kaupunkilangan Rotvallia. Näissä sukissa pinkki lanka on Rotvallia. Ihastuin Rotvalliin muuten välittömästi, koska se tuntui huomattavasti Nallea mukavammalta neuloa ja värivalikoimakin on varsin herkullinen. Rotvalli pääsee siis varmasti puikoille jatkossakin.
Sukkien tilaaja vaikutti ainakin varsin tyytyväiseltä nämä tuotokset saadessaan ja se on aina paras kiitos. Mitäs te muut tykkäätte, onko jompikumpi väritys mieleisempi? Oranssilla vai ilman?

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page