top of page

Joulukortit itse askarrellen

Simppelit ideat ovat usein niitä parhaita. Inspiraatio näiden hauskojen kuusiaiheisten joulukorttien askarteluun löytyi Pinterestiä selaillessa. En ole moneen vuoteen lähettänyt postissa (saati askarrellut) joulukortteja, mutta ehkä tämä tämän vuoden loputon kotoilu ja halu muistaa ihmisiä jotenkin konkreettisesti sai tämän aikaan. Ja kun tarvikkeetkin löytyivät kotoa valmiina, oli homma helppo aloittaa. Jämälangoille on aina kiva löytää jotain hyötykäyttöä.


joulukorttiaskartelu

DIY joulukortit

Kortteja varten tarvitset:

- valmiita korttipohjia

- jämälankaa (kirjavat ja kimaltavat toimivat erityisen hyvin)

- terävä neula

- sakset

- tussi


Ohje korttien askarteluun:

Pistele ensin korttipohjaan neulalla reiät haluamiisi kohtiin. Sen jälkeen pujota lanka neulaan, tee langan päähän solmu ja aloita pujottelemaan lankaa reikien läpi. Kun olet pujottanut langan viimeisestä reiästä niin, että lanka jää taustapuolelle, tee taas solmu mahdollisimman lähelle kartonkia ja katkaise lanka. Sitten vain kirjailet haluamasi joulutoivotukset korttiin ja valmista tuli!


Jos haluat tuunata kortteja vielä lisää, voi lankaan pujotella vaikkapa sopivan kokoisia helmiä ikään kuin kuusenkoristeiksi. Uskoisin myös, että korttien askartelu onnistuu myös lasten kanssa, kunhan reiät on tehty valmiiksi ja heille antaa käteen tylpemmän neulan sekä vapauden pujotella lankaa mihin reikiin tahansa.


joulukortit

askartele helpot joulukortit

joulukuusi joulukortit


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page