top of page

30 kysymystä & 30 vastausta – paljastuksia blogiverhon takaaNyt on kuulkaas huippujännää! En ole aiemmin täällä blogissa pahemmin itseäni saati elämääni esitellyt. Kun hiljattain bongasin Rosa Camilla ja Optimismia ja energiaa -blogeista haasteen, jossa kysytään 30 kysymystä laidasta laitaan, päätin jostain kummallisesta hetken hairahduksesta osallistua. Nämä ystäväkirja-tyyppiset kyselyt on kyllä hauskoja ja lueskelen niitä itse perusuteliaana luonteena varsin mielelläni. Hyvää viihdettä.Eli seuraavaksi sitten ne 30 vastausta. Menköön tämä nyt harmittomana kevennyksenä tähän väliin. Vaikka ei kai täällä mikään kovin haudanvakava meno ole ollut muutenkaan. Välillä tekee hyvää heittäytyä ja hullutella ihan kunnolla. Jotenkin tuli vaan tässä vastauksia rustaillessa esiin havainto, että onpas tosiaan aika moni asiaa jäänyt kokonaan tekemättä. Mutta ehkä ei tosiaan ihan kaikkia olekaan mikään välttämättömyys käydä läpi. Olenhan kuitenkin harrastanut elämässäni kansantanhuja, jolla voi helposti peitota aika monta muuta kokemusta. 😃


Avioliittoja: Ei.

Kihloissa: Ei. Yksi läheltä piti tilanne.

Lapsia: Ei. Rakkaita kummilapsia ja muita läheisiä lapsia on kyllä liuta.

Lemmikkejä: Ei. Haaveilen irlanninsetteristä.

Leikkauksia: Ei.

Lävistyksiä: Kulmalävistys oli joskus muinaisina aikoina ehkä noin kuukauden verran. Muuten ei korviksia kummempaa.

Tatuointeja: Ei.

Muuttoja: 14, jos nyt oikein laskin.

Ottanut lopputilin: Olen.

Ollut saaressa: Vaikka kuinka monta kertaa. Asutuissa ja asumattomissa. Järven ja meren ympäröimänä.Autosi: Noin vuoden vanha punainen Honda Civic 5D 1,5 Sport Plus CVT. Nimeltään Punkero. Autollahan pitää tietenkin olla aina nimi. Juuri oltiin Punkeron kanssa kolme viikkoa erossa ja tulihan siinä aivan hirvittävä ikävä.

Ollut lentokoneessa: On oltu. Viimeksi syyskuussa. Seuraavan kerran näillä näkymin ensi vuoden maaliskuussa.

Onko joku itkenyt vuoksesi: On.

Ollut rakastunut: Olen.

Ollut ambulanssissa: En. Vähän ovelta kurkkinut sisälle jossain lapsille suunnatussa tapahtumassa.

Luistellut: Luistelu on vähän haastava laji, koska minulle iskee luistellessa jalkapohjiin aivan jäätävä plantaarifaskiitti ja kovin pitkään ei vaan pysty. Olisinkohan ollut viimeksi luistelemassa joku viitisen vuotta sitten.

Surffannut: Joo netissä. Muuten en.

Ollut risteilyllä: Onhan tuolla tullut seilattua. https://youtu.be/BGBdsJxxWn4

Ajanut moottoripyörällä: En. Kyydissä olen ollut ja se ei ole kyllä mitään kovin hääviä hommaa.

Ratsastanut hevosella: En. Olen aika pahasti hevosille allerginen. Norsulla olen ratsastanut, mutta sitähän ei kysytty.Melkein kuollut: En, paitsi ehkä häpeästä joskus.

Ollut sairaalassa: En pitempiä aikoja muulloin kun syntyessäni.

Suosikkihedelmä: Paljon helpompi olisi vastata mikä on inhokkihedelmä. Sanotaan nyt sitten vaikka ananas. Tai hei sitruuna! Ei tosin pelkiltään, mutta kirpsakkana makuna ja ruuanlaitossa ihan parasta.

Aamu vai ilta: Ilta. Ehdottomasti.

Lempiväri: Violetti.

Viimeisin puhelu: Äiti soitti.

Viimeisin viesti: Viimeisin vastaanottamani viesti kaikista käytössä olevista viestimistä on Messengerissä ja kuuluu seuraavasti: "En vielä ku en oo koneella".

Kahvi vai tee: Kahvi. Tummapaahtoinen.

Kissa vai koira: Koira.

Paras vuodenaika: Aaaaaaa, kesän lapsi mä ooooon!


Yllättikö mikään?0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page