top of page

Blogi on tullut kotiin

Kuten nokkelimmat ovat saattaneet jo huomatakin, on bloggaamispuuhissani tapahtunut muutoksia. Päätin hiljattain siirtää Himasta-blogini Keskisuomalaisen Stoorista tänne oman katon alle, Design HiMan verkkosivujen kanssa sopuisasti samaan kimppaan.


Reilu puolitoista vuotta kestänyt taival Stoori-blogiyhteisössä on ollut varsin antoisa ja opettavainen. Aloittaessani olin täysi ummikko bloggaamisessa. Edelleenkin minulle on täydellinen mysteeri miten ja miksi ihmeessä juuri minua pyydettiin Stoorin bloggaajaksi. Oli syy sitten mikä tahansa, olen joka tapauksessa hyvin kiitollinen tarjotusta tilaisuudesta, sillä tuskin olisin täysin ominpäin koskaan tullut tähän hommaan lähteneeksi. Suuret kiitokset siis Stoorille alkusysäyksestä bloggaamisen polulle. Toivotaan, että omat jalat kantavat ja eväät riittävät matkalla tästä eteenpäin!


Oma tupa, oma lupa


Oma tupa ja oma lupa on aina mukavampaa. Siinäpä onkin kaikessa yksinkertaisuudessaan suurin syy blogin siirtymiseen oman katon alle. Omaehtoisuus ja vapaus esimerkiksi blogin ulkonäön suhteen ovat tulleet sitä tärkeämmiksi, mitä enemmän kokemusta bloggaamisesta on karttunut. Sama tuttu meno ja aihepiirien käsittely tulee jatkumaan edelleen, vain osoite muuttuu. Tavarat tosin voivat olla aluksi vähän hujan hajan ja hukassakin, mutta ajan myötä kaikki löytänee paikkansa.Vain muutos on pysyvää


Myös muuta aika merkittävääkin muutosta on lähitulevaisuudessa tiedossa. Olen muuttamassa heinäkuussa omaan lapsuudenkotiini, joka on 60-luvun alussa rakennettu omakotitalo. Sen sisustamisesta ja remontoinnista riittää varmasti aihetta vielä lukuisiin postauksiin. Lisäksi aloitan syksyllä jatko-opinnot Kuopiossa, Savonia amk:ssa. Tavoitteena on suorittaa monimuotokoulutuksena Muotoilija, Design Making yamk-tutkinto. Siitäkin uskoisin monenlaista juttua blogin puolelle irtoavan.


Bloggaaminen ei siis osaltani ole todellakaan hiipumassa, vaan pikemminkin muutos tuo lisää uutta pontta ja motivaatiota. Suunnitelmia ja ideoita uusista blogipostauksista suorastaan kihisee päässä, joten pysythän mukana matkassa! Siirtelen myös vanhoja postauksiani kesän aikana tänne uuden blogiosoitteen alle, jotta sisältökokonaisuus on löydettävissä mahdollisimman kätevästi samasta paikasta.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page