top of page

Vuosikalenteri 2021

Päivitetty: 26. jouluk. 2020

Vuosisuunnitelma, markkinointikalenteri, someplanneri, lomakalenteri, menomuistio... Design Himan vuosikalenteri on jälleen valmiina uuden vuoden suunnitelmiasi varten.

Design HiMa vuosikalenteri 2021

Tämän kalenterin paras ominaisuus on, että siitä näkee yhdellä silmäyksellä koko vuoden kerralla. Kalenteri soveltuu hienosti vaikkapa yrityksen vuosisuunnitelman tekoon, markkinointi- ja somekalenteriksi tai lomien suunnitteluun. Yhtä lailla se toimii myös kotona perheen menojen, harrastusten ja muiden muistettavien asioiden merkkaukseen. Käytä miten haluat.


Yleiset vapaapäivät on merkitty väreillä kalenteriin. Värialueet ovat niin vaaleita, että kalenteri toimii myös mustavalkoisena, jos väriprintteriä ei ole käytettävissä.


Vuosikalenteri 2021 on laadun kärsimättä tulostettavissa jopa kokoon A0 (1189 x 841 mm) saakka, jos vain printterissäsi rahkeet riittävät. Tarpeen niin vaatiessa mikäänhän ei myöskään estä teettämässä kalenterista paperiversiota jossain pätevässä tulostusliikkeessä. A3 on jo riittävä koko varsin moneen käyttöön ja A4:lläkin pärjää hyvin, jos kalenteriin ei ole tarpeen kirjoittaa kovin paljon.


Design HiMa vuosikalenteri 2021

Vuosikalenterin tulostusohjeet


Design HiMan vuosikalenteri 2021 on ladattavissa TÄSTÄ LINKISTÄ. Avaa linkki ja klikkaa sen jälkeen oikeassa alareunan Download PDF -kuvaketta (pilvi ja nuoli alaspäin). Kalenteri aukeaa omalle sivulleen selaimessasi ja pääset tulostamaan sen siitä haluamallasi tavalla. Huomioithan, että sovitus oikeaan paperikokoon voi vaatia hieman kikkailua. Esim. tulostus kokoon A4 edellyttää tiedoston pienentämistä 25 prosenttiseksi. Täsmällisiä joka tilanteessa päteviä ohjeita on valitettavasti mahdoton antaa, koska tulostimet ja niiden asetukset ovat erilaisia.Eikä siinä vielä kaikki...

Itse printattava Design HiMan kuukausikalenteri vuodelle 2021 löytyy tämän linkin takaa.


Design HiMa seinäkalenteri 2021 kansi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page