top of page

Vuosikalenteri 2020 – printtaa se itse!

Päivitetty: 16. tammik. 2020

Vuoden 2019 viimeiseen neljännekseen ei ole enää kuin pieni hujaus matkaa. Monelle vuoden kääntyminen loppuaan kohti tarkoittaa tulevan vuoden suunnittelua ja aikatauluttamista. Ja siihen tarvitaan tietenkin kalenteria!


Design HiMa vuosikalenteri 2020

Tein vuosikalenterin alunperin omiin tarpeisiini yritysjuttujen sekä opiskelujen suunnittelua ja ennakoimista varten. Halusin selkeän kalenterin, josta näkee kätevästi kerralla koko vuoden, jolloin kokonaisuuden hahmottaminen helpottuu. Lisäksi jotain tämän kaltaista planneria minulta on jo kyseltykin, joten mikäs sen parempaa, jos samalla voi auttaa myös muita.


Vuosikalenteri 2020 on laadun kärsimättä tulostettavissa jopa kokoon A0 (1189 x 841 mm) saakka, jos vain printterissäsi rahkeet riittää. Tarpeen niin vaatiessa mikäänhän ei myöskään estä printtauttamasta kalenteria jossain pätevässä tulostusliikkeessä. A3 on jo riittävä koko varsin moneen käyttöön ja A4:lläkin pärjää hyvin, jos kalenteriin ei tarvitse tehdä pitkiä merkintöjä. Esimerkikkinä merkintöihin voi käyttää pelkkiä kirjainlyhenteitä tai pieniä kuvasymboleita.


Design HiMa vuosikalenteri A4


Vuosisuunnitelma, markkinointikalenteri, someplanneri, lomakalenteri, menomuistio...


Kalenteri soveltuu hienosti vaikkapa yrityksen vuosisuunnitelman tekoon, markkinointi- ja somekalenteriksi tai lomien suunnitteluun. Yhtä lailla se toimii myös kotona perheen menojen, harrastusten ja muiden muistettavien asioiden merkkaukseen. You name it.


Yleiset vapaapäivät on merkitty kalenteriin värein. Värialueet ovat kuitenkin niin vaaleita, että omien testailujeni mukaan kalenteri toimii myös mustavalkoisena, jos väriprintteriä ei ole käytettävissä.Vuosikalenterin tulostusohjeet


Design HiMan vuosikalenteri 2020 on ladattavissa TÄSTÄ LINKISTÄ. Avaa linkki ja klikkaa sen jälkeen oikeassa alareunan Download PDF -kuvaketta (pilvi ja nuoli alaspäin). Kalenteri aukeaa omalle sivulleen selaimessasi ja pääset tulostamaan sen siitä haluamallasi tavalla. Huomioithan, että sovitus oikeaan paperikokoon voi vaatia hieman kikkailua. Esim. tulostus kokoon A4 edellyttää tiedoston pienentämistä 25 prosenttiseksi. Täsmällisiä ja joka tilanteessa päteviä ohjeita on valitettavasti mahdoton antaa, koska tulostimet ja niiden asetukset ovat erilaisia.


Toivottavasti kalenterista on paljon iloa ja hyötyä!


 

Vink, vink! TÄÄLTÄ löytyy myös itse printattava Design HiMan kuukausikalenteri vuodelle 2020.


Design HiMa seinäkalenteri 2020

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page