top of page

Printattava seinäkalenteri vuodelle 2019

Päivitetty: 16. tammik. 2020


Seinäkalenteri 2019

Tein taannoin Insta Storyn puolella kyselyn, löytyisikö kiinnostusta itse printattavalle seinäkalenterille. Koska saamani vastaukset olivat voittopuolisesti positiivisia, niin tässäpä nyt sitten lähtee kalenteri jakoon, olkaatten hyvät.


Kalenterin pääset lataamaan omalle koneellesi TÄSTÄ LINKISTÄ. Eli tallenna linkin kautta avautuva pdf-tiedosto ensin omalle koneellesi, jonka jälkeen voit tulostaa sen.


Seinäkalenteri 2019

Suunnittelin kalenterin mahdollisimman tulostusystävälliseksi. Koko on A4 ja väritys on mustavalkoinen, jolloin väriprintterin puute ei aiheuta harmia. Jokaisen päivän kohdalle mahtuu kirjoittamaan omia merkintöjään ja lisäksi jokaisella sivulla on myös tilaa muille muistiinpanoille.


Seinäkalenteri 2019

Alunperin kalenterin suunnittelu lähti aivan omista tarpeista. Sopivan seinäkalenterin puute iski keskellä kesää, jolloin ei enää huvittanut lähteä sitä ostamaankaan, joten se piti sitten tehdä itse. Ensimmäisessä versiossa ei ollut viikkonumerointia lainkaan, mutta saamani palautteen perusteella nekin on lisätty. Jos mieleesi juolahtaa lisää parannusehdotuksia, otan kaikki kommentit aina mielelläni vastaan.


Seinäkalenteri 2019 printatut sivut

Koska tulostettaessa paperin reunoihin jää aina itseäni ärsyttävät valkoiset reunat, leikkasin ne vielä pois valmiista printeistä. Mikään välttämättömyys tämä viimeistely ei tietenkään ole, jos reunat eivät sinulle aiheuta ylimääräistä ärsytystä. 😊


Seinäkalenteri 2019 työhuoneen seinällä

Siitä vaan sitten tulevan vuoden touhuja suunnittelemaan ja merkkailemaan menoja kalenteriin. Toivottavasti kalenterista on mahdollisimman monelle iloa ja ennen kaikkea hyötyä!

 

P.S. Jos tarvitset uutta lukujärjestystä vaikkapa kevätlukukaudelle, niin niitä löytyy itse printattavaksi täältä.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page