top of page

Netflix: Maailman erikoisimmat kodit

Arjen piristykseksi pikainen Netflix-vinkki sarjasta, jonka itse katselin läpi lähes yhdeltä istumalta. Maailman erikoisimmat kodit on brittiläinen tv-sarja, jossa näyttelijä Caroline Quentin (Men Behaving Badly) sekä palkittu arkkitehti Piers Taylor (Invisible Studio Architects) esittelevät toinen toistaan omaperäisempiä taloja erikoisissa paikoissa ympäri maailmaa – Pohjois-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa ja Euroopassa.Selvästikin jokainen esitellyistä kodeista on niellyt julmetusti rahaa, mutta se ei ole onneksi asian ydin. Sarjassa aidosti hämmästytään, ihastutaan ja vaikututaan upeista kodeista keskittymättä yhtään pakollista enempää rakennuskustannuksiin tai rakentamisen vaikeuksiin.


Uskomattoman hienoja, mutta monin tavoin erittäin haasteellisia rakennuksia katsellessa ei voi olla ajattelematta kuinka rohkeita näiden unelmakotiensa toteuttajat ovatkaan. Erittäin stimuloivaa ja inspiroivaa materiaalia!


Bongaile Suomi-designia


Lempipuuhaani tämän genren ohjelmia katsellessa on bongailla tuttuja design-esineitä ja etenkin suomalaisia sellaisia. Ja löytyihän niitä näistäkin jaksoista useampi. Katso, mitä kaikkea sinä löydät?


Muutakin samaan aihealueeseen liittyvää katseltavaa Netflixistä löytyy. Esimerkiksi kiinnostavaa Grand Designsia on nähty myös Maikkarilla ja AVA:lla ja Abstraktio-sarjasta vinkkasin jo viime keväänä. Kannattaa katsoa, jos et ole vielä ehtinyt!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page