top of page

Mustaa ja marmoria kotoisasti

Päivitetty: 8. lokak. 2020

Alkukesästä 2020 valmistui uudiskohde, jonka sisustuksen suunnittelussa sain olla mukana jo alkumetreillä. Linjakas yhtenäinen ilme on helppo toteuttaa uusiin rakennuksiin, kun yksityiskohdat mietitään kuntoon hyvissä ajoin rakennusvaiheessa, jolloin useimmat muutokset ovat vielä mahdollisia. Koti kaikkine tiloineen on sujuvaa käsitellä kokonaisuutena, kun lähtökohta on "tyhjä taulu" täynnä mahdollisuuksia.


olohuone keittiö

olohuone

musta keittiö marmorikuvioinen välitila

Musta keittiö ei ole pimeä, kun valaistus toteutetaan huolella. Marmorikuvioinen taso jatkuu samana myös välitilassa. Saarekkeen ääressä voi nauttia aamiasta tai välipalaa.


keittiö saareke

Tässä kohteessa olen ollut apuna pintamateriaalien valinnassa sekä keittiön, olohuoneen, kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen, erillisen wc:n sekä vaatehuoneen kalustuksen suunnittelussa. Punaisena lankana on musta väri. Tällä hetkellä erittäin suosittu marmorikuviointi toistuu useassa tilassa niin lattioissa, seinissä kuin keittiön ja kodinhoitohuoneen tasoissa ja välitilassa.

Suihkutilaan haluttiin kaksi suihkua – tietenkin mustana. Kokonaisuutta täydentää mustareunainen suihkuseinä, joka on saranoiden ansiosta käännettävissä sivuun. Mustina yksityiskohtina toimivat myös pyyheripustimet ja wc-paperiteline. Erillinen wc on ehdoton useamman hengen taloudessa.
Paljon kaappitilaa

Kokonaisuus piti sisällään useita kiinteitä kalusteratkaisuja. Säilytystilaa haluttiin reilusti ja sitä tästä kodista löytyykin. Yksi makuuhuone muutettiin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen walk in -vaatehuoneeksi, jossa on nyt hulppeat pukeutumistilat. Liukuovien taakse saa siististi talteen paljon tavaraa. Kaapistojen rungot ovat koko kodissa kodinhoitohuonetta lukuun ottamassa mustat, jolloin yleisilme säilyy yhtenäisen tyylikkäänä.kodinhoitohuone

ruusut urnassa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page