top of page

Makuuhuoneen remontti – kuvat ennen & jälkeen

Päivitetty: 29. toukok. 2019

Makuuhuoneen remontoinnin alkusysäyksenä oli ongelmallinen sänky. Tummanpuhuva ja raskastekoinen parisänky yöpöytineen ei välttämättä iskenyt aivan omaan makuhermoon, mutta siitä ei kuitenkaan haluttu luopua. Sänky on italialaisvalmisteinen moottoroitu hierova sänky, jossa on laadukkaat patjat ja todella hyvä nukkua. Joten ratkaisua oli haettava muutamalla sängyn ympäristöä.Massiivisen sängynpäädyn lisäksi makuuhuoneen päätyseinää hallitsi tummahko, jo ajan saatossa hieman siipeensä saanut pienikuvioinen tapetti, mikä teki koko huoneen yleisilmeestä tunkkaisen ja tarpeettoman synkän. Myös huoneen muut seinät oli tapetoitu neutraalin sävyisellä, kuviottomalla tapetilla, jotka nyt remontissa saivat väistyä maalin tieltä pois. Myös makuuhuoneen lattia on tummaa parkettia, joten pieni kevennys oli enemmän kuin paikallaan.
Remontissa poistettiin ensin vanhat tapetit kaikilta makuuhuoneen seiniltä. Päätyseinään halusin luontoaiheista ja vihreäsävyistä kuviota, ja lopulta valitsin monesta hyvästä vaihtoehdosta Sandbergin Arboretum-malliston Aralia-tapettipaneelin. Murattiköynnöskuviosta saa joko riippuvan tai kiipeävän näköisen sen mukaan kuinka päin sen asentaa. Tällä kertaa köynnökset saivat riippua katosta. Muut seinät maalattiin Tikkurilan puhtaanvalkoisella maalisävyllä Paperi (F497).


Sandberg Aralia tapettipaneeli makuuhuoneessa

Makuuhuoneen ilme raikastui kuin taikaiskusta ja vanha sänkykin näyttää kuin juuri tämän kauniin tapetin pariksi tehdyltä. Kaikki kalusteet säilyivät siis ennallaan ja pelkällä seinäpintojen uusimisella saatiin aikaan täydellinen muutos huoneen tunnelmassa. Valoisuus lisääntyi huomattavasti. Lukuisia eri vihreän sävyjä toistava luonnollinen kasviaihe pysyy kiinnostavana pitkään epäsäännöllisen kuvionsa ansiosta.


Makuuhuoneen tehosteseinä Sandberg Aralia

Sandberg Aralia tapettiYläpuolelta näet lisää kuvia selaamalla nuolesta oikealle. Mitäs mieltä olet muutoksesta? Pidätkö raikkaasta valoisuudesta vai kaipaatko makuuhuoneen sisustukseen enemmänkin hämyisen pesämäistä tunnelmaa?


Makuuhuoneen tehosteseinä Aralia-tapettipaneeli murattiköynnös

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page