top of page

Joululahjani sinulle: itse printattavat pakettikortit

Tip ja tap, jouluaattoon on enää viisi yötä. Tänään olen touhuillut tonttuhommissa ja kääräisin osan joululahjoista paketteihin. En ole mikään kaikenkirjavien markettijoulupaperien suurin ystävä, vaan kaipaan simppelimpää ilmettä. Tämä minimalistinen paketointityyli syntyi voimapaperista, paperinarusta, mustasta lahjanauhasta ja itse tekemistäni pakettikorteista. Somisteeksi vielä vähän havuja ja käpyjä, ja siinäpä se! Jouluista, mutta ei ylitsepursuavaa.


joululahjat

pakettikortti

Joululahja sinulle


Joululahjani sinulle ovatkin nämä pakettikortit, joiden itse tulostettavan PDF-tiedoston löydät tämän linkin takaa. Yhden A4-sivun korteista puolet on havu- ja puolet eucalyptus-aiheisia akvarelleja. Havu on perinteinen jouluinen kuva-aihe, kun taas eucalyptus on modernimpi vaihtoehto ja on sujahtanut viime vuosina kuin huomaamatta myös suomalaisen joulun viherkasviksi.


pakettikortit

pakettikortti eucalyptus

Vinkit pakettikorttien askarteluun


Jos riittävän paksua tulostuspaperia ei löydy jo valmiiksi, voi tulostetun korttiarkin liimata kartongille ja leikata kortit sen jälkeen irti. Spray-liima on siitä hyvä, että liima levittyy tasaisesti joka kohtaan ja kulmat eivät irvistä. Giljotiini on taas leikkaamisessa kätevä apuväline, mutta saksetkin toimii yhtä hyvin. Reiät lahjanarun pujotusta varten tein lävistäjällä. Lahjan saajan nimen voit kirjoittaa kortin taakse, mutta mahtuu se toki kuvapuolellekin.


Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua!


t. Marika / Design HiMajoulupaketit
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page