top of page

Etätyöpiste kierrätysmateriaaleista

Tiedätkö sen tunteen, kun saat huikean vision ja joku toinen osaa toteuttaa sen täydellisesti? Näin onnekkaasti kävi minulle, kun sain taannoin idean etätyöpisteestä. Ajatus lähti liikkeelle noin vuosi sitten kierrätysmateriaaleista toteutetusta puisesta mittatilauskirjahyllystä, jonka muotokieli miellytti todella paljon. Niinpä keksin, että kirjahyllyn kanssa samaan huoneeseen mahtuisi myös työpiste, joka olisi ikään kuin samaa sarjaa hyllyn kanssa. Samalla myös vinokattoisen yläkerran huoneen hukkatila saataisiin hyötykäyttöön.


etätyöpiste

Työpiste ja säilytyskaluste samassa


Etätyöpisteessä yhdistyvät sekä työtila ja että säilytyskaluste. Työtasolla on reilusti tilaa niin, että siihen saa halutessaan helposti mahtumaan esimerkiksi näyttöruudun. Korkeus on mallattu juuri sopivaksi huomioiden niin ergonomia kuin se, että vinokaton alla mahtuu pidempikin ihminen istuen työskentelemään. Avoimeksi jätetty hyllypääty puhuu samaa kieltä (eli japandia) kirjahyllyn kanssa. Ilmeen viimeistelevät tyylikkäästi hieman ulospäin vinot pöydän jalat.etätyöpiste

Aito puu viehättää


Jos joku olisi kysynyt minulta 20 vuotta sitten, uskonko että hankin vielä joku päivä mäntykalusteita, olisin tiukasti kieltänyt koskaan moisia kellertäviä kauhistuksia hankkivani. Mutta niin vaan aika kuluu ja mielipiteet muuttuvat, sillä tällä hetkellä puhdas puupinta ja selvästi erottuvat puun syyt miellyttävät silmää kovasti. Ylipäätään aidot materiaalit omassa rouheudessaan viehättävät ja ne myös ikääntyvät kauniisti. Uskonkin, että ajattoman ilmeen ja aidon materiaalin ansiosta meillä on uuden työpisteen kanssa varsin pitkä yhteistyö edessä.


Tässä kalusteessa isona plussana on tietenkin myös kierrätysmateriaalin hyödyntäminen. Pöytälevy on palvellut aiemmin pirtinpöytänä ja hyllyosa on koottu useista muista vanhoista mäntykalusteista.


etätyöpiste mänty


silee Oy – aidoista syistä


Kaiken takana on silee Oy:n supertaitava Katariina, joka otti kopin ideastani ja vain yhden luonnoskuvan perusteella uudelleenmuotoili mittojen mukaan ja vanhoja kalusteita hyödyntäen täydellisesti juuri tähän tilaan sopivan, täysin uniikin kalusteen. En voisi olla tyytyväisempi – kalusteesta tuli juuri niin hieno kuin ajattelinkin!


silee Oy on muuramelainen kiertotalouteen erikoistunut kalustealan yritys. Yritys muotoilee, entisöi ja verhoilee yksilöllisiä ja laadukkaita kalusteita ja tarjoaa samalla mahdollisuuden vastuulliseen kuluttamiseen – aidoista syistä. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, asiakkaan toiveiden mukaan ja laadukkaita kierrätys- ja teollisuuden ylijäämämateriaaleja hyödyntäen. Voit tutustua lisää silee.fi tai somessa @redesignsilee.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page