top of page

Design HiMan podcast-vinkit


Kiinnostaako sisustaminen, design, luovat persoonat tai muuten vaan hyvät jutut? Kaipaatko viihdykettä työmatkoille, äänimaisemaa laiturinnokkaan tai seuraa lenkille? Listasin muutaman podcastin, jotka olen itse todennut toimiviksi monissa tilanteissa ja jotka pitävät otteessaan useammankin jakson verran. Nappaa tästä omaan korvaasi sopivat kuunteluvinkit!monocle on design podcast

Monocle 24: Monocle on Design


Monocle on Design käsittelee muotoilukenttää laajalla skaalalla huonekaluista muotiin ja käsitöistä arkkitehtuuriin. Kunniotettava määrä maailman luovan alan huippujen haastatteluja.

Omat tärppini Monocle on Designin tarjonnasta:
Sohvaryhmä podcast

Sohvaryhmä


Sohvaryhmä-podcastissa ovat äänessä Avotakka-lehden tekijät. Jokaisessa jaksossa on mukana asiantuntijavieras.


Rennosti soljuva keskustelu asumisen ja sisustamisen ilmiöistä on viihdyttävää kuunnella. Kannattaa aloittaa kuuntelu ekasta jaksosta Mitä koti paljastaa asukkaasta?Clever podcast

Clever


Clever-podcast tarjoaa mittavan kattauksen asiaa muotoilusta ja muotoilijoista. Lukuisien jaksojen ja monipuolisen aihevalikoiman joukosta voisi kuvitella löytyvän jotain kiinnostavaa kuunneltavaa ihan jokaiselle designin ystävälle.
Itse nostaisin erityisesti esille jo pitkään Instagramin puolella seuraamani taiteilija / kuvittaja Lisa Congdonin (episodi 108) sekä sisustussuunnittelija Elena Framptonin (episodi 115) haastattelut.
Luovia podcast

Luovia


Luovia on kotimainen, valokuvaaja Nani Annetten ylläpitämä podcast taiteesta, yrittäjyydestä ja luovuudesta, joka pitää sisällään kiitettävän suoraa puhetta rahasta, somesta ja brändeistä sekä paljon luovan alan kiemuroissa itsensä elättäviä vieraita. Täältä löytää myös vertaistukea yksinyrittäjän arkeen.Get it Right with Undercover Architect

Get it Right with Undercover Architect


Get it right with Undercover Architect tarjoaa vinkkejä erityisesti oman kodin rakentamisen ja remontoinnin kanssa pähkäileville. Podcast lupaa neuvoa, kuinka luot kodin, joka tekee elämästäsi paremman. Saattaa olla paljon luvattu, mutta tuskin kuuntelemisesta mitään haittaakaan on.


Podcastin vetäjä Amelia Lee on kokenut arkkitehti, kolmen lapsen äiti ja sarjaremontoija.Mikä on sun suosikkisi podcasteista? Kommentoi ja jaa vinkkisi! Uutta kuunneltavaa tarvitaan aina!


Design HiMan podcast-vinkit

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page