top of page

Design HiMa kalenteri 2022

Päivitetty: 19. lokak. 2021


Design HiMa kalenteri 2022 kansi

Uusi vuosi, uusi kalenteri


Design HiMan kalenteri vuodelle 2022 on täällä! Luontoaiheisella teemalla jatketaan, tällä kertaa vain himpun verran metsäisemmissä tunnelmissa.🌲


Kalenterin latauslinkki: Design HiMa kalenteri 2022


Tulostusohje


Kun olet avannut linkin ja kalenteri näkyy ruudulla, klikkaa oikean alareunan pilvi+nuoli alaspäin -kuvaketta, josta saat ladattua tulostettavan pdf-tiedoston kalenterista. Kalenteri on maksuton ja täysin vapaasti hyödynnettävissä omaan käyttöön.


Design HiMa kalenteri 2022 elokuu ja syyskuu

Mustavalkoinen ilme jatkuu


Kyselin etukäteen somessa yleisesti, haluaisitteko kalenteriin kenties enemmän väriä? Tulos ei olisi voinut olla selkeämpi: joka ikinen vastannut oli sitä mieltä, että mustavalkoinen ilme on edelleen hyvä ja toimiva. Joten tällä tulostusystävällisellä väriyhdistelmällä mennään!


Pientä muutosta kalenteriin sain kuitenkin ujutettua. Lisäsin merkittävimmät juhlapäivät, koska mielestäni ne ovat hyvinkin tarpeellista tietoa. Muutoin visuaalinen ilme on pitkälti edellisvuosien kaltainen ja näin ollen toivon mukaan myös tunnistettava.


Design HiMa kalenteri 2022

Jaa kuva somessa


Ilahdun suuresti, jos voit jakaa kuvan omasta kalenteristasi someen hashtagilla #designhimakalenteri. Pääsen siten seuraamaan, missä kaikkialla se seikkailee. Toki kaikki muukin palaute on aina tervetullutta.


Kalenterin myötä toivotan sinulle kaikkea hyvää vuodelle 2022!Design HiMa kalenteri 2022

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page