top of page

Amazing Wonder Woman of Interior Design – sisustamisen supersankaritar

Päivitetty: 17. heinäk. 2018

Yllätin itseni tässä yhtenä iltana pohtimasta, mitkä supervoimat olisi kiva olla olemassa näissä välillä varsin haastavissa sisustussuunnitelijan hommissa. Koska halvimmat huvit ovat usein niitä parhaita huveja, viihdytin itseäni kehittelemällä päässäni sisustussuunnittelun ihmenaisen: The Wonder Woman of Interior Design.


Tämän kerrassaan hämmästyttävän upean supersankarin kykyarsenaali pitäisi sisällään ainakin seuraavanlaisia supervoimia:Absoluuttinen värisilmä


Sisustamisen ihmenainen tuntee kaikki mahdolliset väriteoriat ja kultaiset säännöt kuin omat taskuttomat supersankaritrikoonsa, ja pystyy halutessaan rikkomaan sääntöjä suvereenisti. Pettämättömällä otteella hän luo värivalinnoillaan täydellisen harmonian tai näyttävän efektin aina kulloisenkin tilanteen mukaan. Hän osaa myös käyttää hyväkseen värien psykologista vaikutusta ja pystyy luomaan pelkillä hienostuneilla sävyvalinnoilla juuri oikean tunnelman mihin tahansa tilaan. Hän on erittäin taitava häivyttämään ja hämäämään silmää, kun jokin ei-niin-mieluisa asia pitää sisustuksen keinoin saada piilotettua.


Materiaalin taju


Supersankarillamme on erehtymätön taito yhdistellä pintoja, kuoseja, muotoja ja struktuureja mielenkiintoisiksi ja houkutteleviksi kokonaisuuksiksi. Hän osaa korostaa omaperäisillä, mutta virheettömän tyylikkäillä materiaaliyhdistelmillä milloin pehmeyttä, karheutta, kiiltoa, sileyttä tai kovuutta. Hän tietää täydellisesti mitkä materiaalit sopivat parhaiten erityyppisiin tiloihin, mitkä materiaalit ikääntyvät kauniisti ja vain paranevat vanhetessaan, ja mitkä taas kestävät parhaiten aikaa ja kulutusta. Luonnollisesti myös ajankohtaiset trendit ja kaikki mahdolliset uudet villitykset hänellä on automaattisesti hallussa, kuin myös kaikki eri tyylisuunnat ja sisustuksen klassikot antiikin ajoista saakka.


Ajatustenlukutaito


Wonder Woman of Interior Design pystyy salamannopeasti lukemaan asiakkaan ajatukset ja ne salaisimmatkin haaveet, joita hän ei itse osaa pukea sanoiksi, ei uskalla lausua ääneen tai ei ole edes tiedostanut. Hänellä on ylivoimainen kyky myös pelkällä kertavilkaisulla hahmottaa ihmisen persoonallisuus, mieltymykset, ominainen tyyli sekä heikkoudet. Näiden tietojen avulla hän voi tarjota jalat alta vieviä sisustussuunnitelmia, joista asiakas ei ole osannut haaveilla edes villeimmissä unissaan. Hän osaa ratkaista minkä tahansa asiakkaan esittämän sisustukseen liittyvän ongelman vain sormia napsauttamalla.


3D-vision


Ihmenainen näkee päänsisäisellä 3D-katseellaan minkä tahansa tilan kolmiulotteisena vain silmäilemällä pohjapiirustusta tai muuta kaksiulotteista kuvaa. Sama onnistuu myös pelkän sanallisen kuvailun avulla. Hän pystyy menemään tilaan "sisälle" ja näkemään koot, etäisyydet, mittasuhteet, korkeudet jne. täysin todentuntuisina, vaikka koko tilaa ei vielä ole edes olemassa. Kaiken huippuna hän pystyy lähettämään päänsisäiset 3D-mallinnukset suoraan kenen tahansa sähköpostiin tai välittämään kuvat reaaliajassa mille tahansa näytölle myös muiden nähtäväksi.


Ylivoimainen mielikuvitus, idearikkaus ja pettämätön muisti


Kaiken yllä kuvatun lisäksi The Wonder Woman of Interior Design omaa ylivoimaisen mielikuvituksen, pursuaa ehtymättömästi uusia ideoita ja muistaa kaiken aina pienintä detaljia myöden. Hänellä on päässään täydellinen hakukone, joka pitää sisällään kaikki maailman rakennus- ja sisustusmateriaaleja sekä kalusteita valmistavien yritysten mallistot, tuote-esitteet, katalogit ja hinnastot. Hakukoneen avulla hän voi tarkistaa minkä tahansa asian silmänräpäyksessä ajasta ja paikasta riippumatta. Näin ollen hän myös tietää kaikesta kaiken.Hmmm... tuohan kuulostaa koneelta. Tarkemmin ajatellen kyseinen tyyppi olisi aika hemmetin rasittava kaikessa epäinhimillisessä täydellisyydessään. Ehkä on sittenkin parempi olla vain tällainen ihan tavallinen peruspirkko kaikkine inhimillisine puutteineen ja virheineen. Mutta aina se on vaan niin hauskaa kuvitella kaikenlaista!


(Juttu on julkaistu alunperin Keskisuomalaisen Stoorin Himasta-blogissani 15.3.2017 .)


Follow my blog on Bloglovin

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page