top of page

Suosituimmat kuvani Pinterestissä


Pinterest on näppärä sovellus, jota käytän lähes päivittäin sekä työasioihin liittyen, että ihan omaksi huvikseni ideoiden ja inspiraation etsimiseen. Se toimii itselläni oivallisesti visuaalisena muistitauluna, ideapankkina ja jossain määrin myös markkinointikanavana, koska Pinterestin kautta kotisivuilleni ja blogiini tulee jopa yllättävän paljon liikennettä.


Seuraavana viisi pinnatuinta kuvaani, jotka olen itse Pinterest-tililleni ladannut. Jos Pinterestin toimintaperiaate ei ole tuttu, niin pinnaaminen tarkoittaa sitä, että joku toinen käyttäjä on tallentanut kuvan omaan kansioonsa, eli virtuaalisesti kiinnittänyt kuvan nuppineulalla muistitaululle.


Kaikki seuraavat ovat siis täysin omia kuviani. Ja kas näin on Pinterest-kansa äänestänyt:


Asuntomessut Mikkeli vaalea sauna

1. Selvästi suosituin on tämä kuva vaaleasta pikkusaunasta Mikkelin asuntomessuilta vuodelta 2017. Itse en osaa kertoa selkeää syytä, miksi juuri tämä kuva kiinnostaa näin paljon. Ehkä se on tuo kompaktin saunan vaalean raikas ilme, jota moni hakee myös omaan saunaansa.


Syysmetsän villasukat

2. Toista sijaa pitää Syysmetsän sukat. Tämä sukkapari matkasi Seinäjoelle viime syksyisen blogiarvonnan onnelliselle voittajalle.


Pilvenreunalla villasukat

3. Kolmanneksi suosituin kuva on – yllätys yllätys – myöskin villasukista. Nämä Pilvenreunalla-sukat ovat kyllä kieltämättä kivat. Sukkakuvien suuri suosio taitaa kertoa siitä, miten paljon Pinterestiä hyödynnetään inspiraation lähteenä käsitöihin ja DIY-projekteihin.


Hitonhauta jääputous

4. Neljäs sija lankeaa luontokuvalle jääputouksesta Laukaan Hitonhaudalla. Kuten näkyy, myös talvella kannattaa ehdottomasti retkeillä metsässä. Takuulla yllätyt!


Asuntomessut Pori Talo Lintula

5. Viidentenä ja viimeisenä top five -listalla on otos viime kesän Porin asuntomessuilta. Talo Lintula oli oma suosikkikohteeni ja saunan pukuhuone sormipaneeleineen viehätti minua erityisesti. Ja nähtävästi myös muita.Jos haluat seurailla lisää pinnailujani, niin Design HiMan Pinterest-tili löytyy täältä: https://fi.pinterest.com/designhima/


Design HiMa Pinterest

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Bình luận


bottom of page