Olohuoneen sisustus täydentyi taiteella ja uudella sohvalla


Noin puolitoista vuotta sitten valmistunut sisustussuunnittelukohteeni on saanut aivan hiljattain täydennystä olohuoneeseen. Haluan nyt jakaa uudet kuvat tästä täysin remontoidun rivitalokohteen avarasta olohuoneesta, jonka kruunaavat nyt uudet tulokkaat taulun ja sohvan muodossa. Tämä kohde on mielestäni loistava esimerkki siitä, miten sisustussuunnitelmaa ei ole millään tavoin välttämätöntä toteuttaa kokonaan kerralla. Sisustusta voi aivan mainiosti täydentää omaan tahtiin ja tehdä uusia hankintoja jo olemassa olevan suunnitelman mukaan. Näin budjetti pysyy hallussa, mutta kokonaisuus säilyy yhtenäisenä ja harkittuna. Valinnat on jo tehty, joten myös aikaa säästyy. Voit tutustua aiempaan, runsaasti ennen ja jälkeen -kuvia sisältävään postaukseeni kohteesta tästä linkistä.


Noora Svärd taulu ja Adea Band-sohva olohuoneessa

Haluan myös erityisesti korostaa upeita mahdollisuuksia, mitä taiteella sisustaminen tuo tullessaan. Taiteen avulla kotiin saa helposti luotua omaa yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta. Tämä koti sai pisteeksi i:n päälle ja ehdottomaksi olohuoneen katseenvangitsijaksi kerrassaan hillittömän upean, Noora Svärd Art:n tilaustyönä maalaamaan taideteoksen nimeltään Onnellisuus. Teos on toteutettu tilaajan toiveita kuunnellen aina maalauksen koosta lähtien (90 x 200 cm). Asiakas pääsee myös seuraamaan työn edistymistä koko matkan ajan. Näin lopullinen työ on varmasti omistajalle erityisen mieluinen ja sopii sisustukseen täydellisesti.


Noora Svärd taulu ja Adea Band-sohva olohuoneessa

Pyysin taiteilija Noora Svärdiä kertomaan hiukan lisää Onnellisuus-taulun tekoprosessista sekä hänen taiteilijan työstään ylipäätään. Seuraavana siis tämän lahjakkaan taiteilijan terveiset hänen omin sanoin:


"Onnellisuus -taulu oli minulle erittäin mieluisa projekti. Olin todella otettu, että juuri minun taidettani valittiin niin upeaan kotiin, mitä tämä koti on. Tilaustyön suunnittelu lähtee yleensä käyntiin niin, että asiakas kertoo, mitä sävyjä hän haluaa tauluun tulevan tai mistä maalaamistani teoksista hän pitää, tämä helpottaa minua lopullisen ilmeen hahmottamisessa. Näin teimme myös Onnellisuus-taulun kanssa. Kuuntelin tilaajan toiveita sävyjen suhteen ja mietimme yhdessä taulun lopullisen koon, muutoin sainkin vapaat kädet taulun toteuttamiseen. Olen myös aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen taulun edistymisen ajan, jotta lopputulos on sellainen, mitä asiakas toivoo. Minulle suurin palkinto on se, että olen pystynyt tuottamaan jotain kaunista, joka tuottaa asiakkaalle iloa vielä vuosiksi eteenpäin.