top of page

Kotona-kirja on runsaudensarvi, josta löytyy ideat kotiin, puutarhaan ja kesän juhliin


Kotona – Parhaat ideat kotiin, puutarhaan ja kesän juhliin

*Kirja saatu arvostelukappaleena kustantajalta.

Joko tuleva kesä, kukat ja juhlakausi kutkuttelevat mielessä? Haluatko kurkistaa, miltä näyttää koti ranskalaisin maustein tai boho-tyyliin sisustettuna? Kaipaatko vinkkejä unohtumattomien häiden järjestelyyn, käytännössä toimiviksi testattuja, maistuvia reseptejä eri tilanteisiin tai vaikkapa vinkkejä kasvihuoneen pystytykseen? Ilona Pietiläisen uutuuskirja Kotona – Parhaat ideat kotiin, puutarhaan ja kesän juhliin pitää sisällään kaikkea tätä – ja paljon muuta.


Kotona – Parhaat ideat kotiin, puutarhaan ja kesän juhliin Carinan kotona

Kotona – Parhaat ideat kotiin, puutarhaan ja kesän juhliin Kesäjuhlat

Kotona – Parhaat ideat kotiin, puutarhaan ja kesän juhliin Vilhelmiinan kodissa


Kotona-kirjan parasta antia ovat ehdottomasti sen lukuisat kauniit kuvat. Kirjaan valikoitujen kotien tyylien skaala on laaja. Sisustukset ovat runsaita, persoonallisia ja täynnä yksityiskohtia. Pääasiassa kodit ovat enemmän maalaishenkisyyttä huokuvia kuin modernimpaa tyyliä edustavia. Esimerkiksi vanha navetta muuntuu pihataloksi ja liiteri kesähuoneeksi. monessa kohtaa tyylit ja eri aikakausien esineet on sekoitettu taidokkaasti keskenään.


Hääjuhlille ja kesäkukille on omistettu kirjassa omat osionsa. Lisäksi kokeilemisen arvoisia ruokareseptejä, käsityö- ja tuunausvinkkejä on ripoteltu sinne tänne pitkin kirjaa. Repertuaari on niin kattava, että luultavasti jokainen löytää kirjasta itselleen jotain inspiroivaa ja kiinnostavaa.


Kotona – Parhaat ideat kotiin, puutarhaan ja kesän juhliin


Runsas rönsyily on samalla kirjan heikko kohta. Kirjaa seilaillessa voi pukata vähän ähkyä. Toisaalta kirjaa ehkä kannattaakin lukea sopivan pieninä annoksina ja palata siihen aina uudelleen, kun siltä tuntuu. Itse olisin myös kaivannut kirjan alkuun sisällysluetteloa, jotta jonkin tietyn asian tai aihepiirin löytäminen olisi helpompaa.


Aivan varmasti tämä kirja saa aikaan kaipuun kesään ja malttamatonta kukkien väriloiston odotusta. Parit hauskat juhlat ja lämmittävä aurinko maistuisivat jo myös.


Kotona – Parhaat ideat kotiin, puutarhaan ja kesän juhliin kirjapino

Kotona-kirjan tekijä Ilona Pietiläinen on äänekoskelainen valokuvaaja, sisustustoimittaja ja bloggaaja. Häneltä on ilmestynyt jo aiemmin useita erilaisten visuaalisten teemojen ympärille kietoutuvia kirjoja, joista voit lukea lisää kustantaja Docencon sivuilta.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page