top of page

Keväinen kiitoskortti – lataa ja printtaa itse

Päivitetty: 16. tammik. 2020

Kauniille kiitoskortille on käyttöä usein. Juuri nyt toukokuun lopussa on esimerkiksi aika kiittää lasten opettajia kuluneesta lukuvuodesta ja hoitajia hyvästä hoidosta. Muulloinkin kiitoksen arvoisia tilanteita tulee elämässä eteen yllättävän usein, eikä perinteinen paperinen kiitoskortti ole lainkaan vanhentunut muistamisen väline. Jotain konkreettista on kiva antaa, ja halutessaan saajakin voi kortin säilyttää muistona.


Kiitos-kortti


Jos aikaa tai inspiraatiota omien korttien askarteluun ei löydy, tarjoan tilanteeseen helpon ja nopean ratkaisun. Parhaillaan upeana kukkivat omenapuut saivat minut pari päivää sitten tarttumaan akvarelliväreihin ja taiteilun tuloksena syntynyt kuva tuntui kuuluvan kuvitukseksi juurikin kiitoskorttiin.


Voit ladata kortin pdf-tiedostona itsellesi TÄSTÄ LINKISTÄ.Omenankukka akvarelli

KIITOSKORTTI MONEEN TARPEESEEN


Keväisestä aiheesta huolimatta kortti sopii mihin vuodenaikaan ja tilanteeseen tahansa. Tallenna se itsellesi ja printtaa tarpeen tullen laadukkaalle väritulostuspaperille tai lähetä eteenpäin sähköisesti. Kortin koko tulostettuna on A5 (vaaka), mutta myös pienemmässä koossa printtaaminen onnistuu tulostimen asetuksia säätämällä.


Printattu kuva kannattaa liimata paksummalle kartongille. Yksiväriselle taustapuolelle voit kirjoittaa omat terveisesi kortin saajalle. Itse käytän korteissa monesti kuva-aiheeseen sopivia värillisiä kartonkeja ja liimauksen hoidan spray-liimalla, joka on tavallista paperiliimaa kätevämpi ja kestävämpi vaihtoehto.


printtaa itse kiitos-kortti

Ketä sinä kiittäisit tällä kortilla? Olisi tosi kiva kuulla, kenelle korttini lopulta päätyvät!😊Lisää ilmaista printattavaa Design HiMalta löytyy täältä: SEINÄKALENTERI VUODELLE 2019 NELJÄ KIVAA LUKUJÄRJESTYSTÄ

ILAHDUTA YSTÄVÄÄ

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page