top of page

Design HiMan seinäkalenteri 2021


Design HiMan seinäkalenteri 2021

Mennään kiertelemättä suoraan asiaan: Design HiMan itse tulostettava kuukausikalenteri vuodelle 2021 löytyy TÄMÄN LINKIN TAKAA.


Kun olet avannut sivun ja kalenteri näkyy ruudulla, klikkaa oikean alareunan pilvi+nuoli -kuvaketta, josta saat ladattua kalenterin tulostettavan pdf-tiedoston. Kalenteri on maksuton ja täysin vapaasti hyödynnettävissä omaan käyttöön.


Design HiMan kalenteri 2021

Vuoden 2021 kalenterin teemana kasviaihe

Vuoden 2021 kalenterin teemana on luonto, ja vielä tarkemmin sanoen kasvit. Jokaista kuukautta koristaa käsinpiirretty oksa tai kukka. Kalenteri jatkaa värien suhteen edelleen mustavalkoista linjaa, jotta mahdollisimman moni voi sen tulostaa juuri sellaisena kuin se on suunniteltu. Väritulostinta ei siis tarvita. Kalenterin koko on perinteinen A4. Itse kalenteritaulukko on todettu käytössä niin toimivaksi, että se on pysyi pientä typografista stailausta lukuunottamatta ennallaan. Olisi todella huippua, jos voit jakaa kuvan kalenteristasi someen hashtagilla #designhimakalenteri. Saan siten mahdollisuuden päästä näkemään missä kaikkialla se seikkailee.😊


Design HiMa kalenterisivu huhtikuu

Kohti parempia aikoja

Kukaan tuskin aavisti, miten poikkeuksellinen vuosi 2020 tulee olemaan. Toivonkin kaikesta sydämestäni, että vuosi 2021 tuo mukanaan toimivia ratkaisuja vallitsevaan tilanteeseen, selkeyttä epävarmuuteen sekä huomattavasti kepeämpiä tulevaisuuden näkymiä. 

Design HiMan blogista löytyy myös vuosikalenteri 2021, jossa koko vuosi on kätevästi yhdellä sivulla. Sen pääset printtaamaan TÄÄLTÄ.

Design HiMa vuosikalenteri 2021

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page